عدالت خواهان

۱۴۰۲ شهریور ۲۴, جمعه

فیلمبرداری و مستندسازی در کلینیک سپاه پاسداران برعلیه زندانی سیاسی یونس آزادبر

 

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، روز چهارشنبه ۲۲ شهریورماه ۱۴۰۲، یونس آزادبر مبتلا به صرع، به کلینیک متعلق به سپاه پاسداران اعزام شد. اما به جای درمان، توسط ماموران اطلاعات سپاه از مراحل چک و معاینه، از وی فیلمبرداری و مستندسازی شد.

زندانی سیاسی یونس آزادبر با وجود بیماری صرع در زندان لاکان رشت تحت بازجویی قرار دارد. این زندانی سیاسی از بیماری های صعب العلاج رنج می برد و توان تحمل زندان و شرایط دوران بازجویی را ندارد.

یونس آزادبر به دلیل ضربات سختی که در دهه شصت در زندان به جمجمه اش وارد شده، به بیماری صرع مبتلا است.
روز دوشنبه ۱۳ شهریورماه ۱۴۰۲، او را به کلینیک امام سجاد که متعلق به سپاه پاسداران است منتقل کردند. کلینیکی که فاقد امکانات لازم و کافی است. ماموران اطلاعات سپاه از مراجعه وی و مراحل کار تکنسین کلینیک، جهت مستندسازی فیلمبرداری کردند. او همچنین توسط پزشک در خصوص اتهامات انتسابی مورد سوال و جواب قرار گرفت. امری که غیرمعمول و خلاف عرف پزشکی است.

جان و سلامت این زندانی سیاسی به دلیل بیماری هایش در خطر است. او توان جسمی برای تحمل ادامه بازجویی و بازداشت را ندارد. مسئولیت جان و سلامت او به عهده قوه قضاییه و اطلاعات سپاه است.

آقای یونس آزادبر در نامه ای از زندان لاکان رشت به تشریح وضعیت خود پرداخته و نوشته است که «هر لحظه در خطر حمله و بیم مرگ قرار دارم.» در بخشی از این نامه چنین آمده است:

«به مردم میهنم درود می فرستم
اینک در زندان لاکان که فاقد امکانات تخصصی جهت خدمان به بیماران مغز و اعصاب (صرع) می باشد، محبوسم. پروژه حذف من که توسط وزارت اطلاعات در بهار ۱۴۰۱ کلید خورده بود، در تابستان ۱۴۰۲ توسط سازمان اطلاعات سپاه با دستگیری بنده شروع شده است.

باری با درخواستهای مکرر از ریاست زندان، بازپرس پرونده و مدیرکل سازمان زندان ها، روز دوشنبه ۱۳ شهریورماه ۱۴۰۲ برای رفع مسئولیت توسط ماموران اداره اطلاعات سپاه! به کلینیک امام سجاد (متعلق به سپاه پاسداران) رشت اعزام و پزشک (دکتر کوروش بهرامی) دستور نوار مغز داد که دستگاه نوار مغز فاقد سیگنال لازمه و کامل بود.
در اتاق نوار مغز بدون اجازه بنده، ماموران اطلاعات سپاه از مراحل آن جهت مستند سازی عکس و فیلم تهیه نمودند که تکنسین نوار مغز در کمال همکاری به ماموران اعتراض نکرد.

پس از مشاهده نوار مغز توسط دکتر بهرامی یکی از ماموران اطلاعات سپاه با کارشناس (بازجو) پرونده تماس گرفت و گوشی را به دکتر بهرامی داده و در خصوص بیماری صرع که سالهاست به آن مبتلا هستم، تبادل نظر کردند. سپس مجددا دکتر بهرامی اینجانب را احضار و بدون حضور ماموران اطلاعات سپاه در خصوص اتهام انتسابی سوالاتی کردند که با عرف پزشکی منافات داشت.

از سال ۱۳۸۹ تشنجات بنده که نتیجه ضربات وارده به جمجمه ام در دهه خونبار ۶۰ در زندان های دیکتاتوری حاکم بوده است، بنا به تشخیص خانم دکتر عباسیون در قسمت تحتانی مخچه بر اثر اصابت جسم سنگین ضایعه ای ایجاد شده است. طی این سالها تحت مداوای پزشکان حاذقی چون خانم دکتر عباسیون و آقای دکتر رودباری بوده و هستم.

بر طبق قوانین ج ا که به صراحت تاکید شده است که بیماران مبتلا به صرع به دلیل شرایط خطرناکشان نباید در زندان باشند. متاسفانه این حق قانونی از اینجانب مدتهاست که سلب شده و هر لحظه در خطر حمله و بیم مرگ قرار دارم. کمترین امکاناتی در زندان های ایران برای این امر پیش بینی نشده است. هیچ اهمیتی نه برای قوانین خود و نه برای جان انسانها قائل نمی باشند.»

درباره یونس آزادبر

یونس آزادبر، ۶۰ ساله، ساکن سنگر از زندانیان سیاسی دهه شصت و هفتاد است. او روز ۲۸ تیرماه ۱۴۰۲، توسط ماموران اطلاعاتی در محل سکونتش در شهرستان سنگر استان گیلان بازداشت شد. او را پس از بازداشت به بند میثاق زندان لاکان رشت منتقل و تحت بازجویی قرار دادند.

آقای آزادبر در روز ۹ شهریورماه ۱۴۰۲، توسط شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب سنگر به «محاربه»، «تبلیغ علیه نظام» متهم شد. او هم اکنون در زندان لاکان رشت محبوس است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

اجرای حکم قطع عضو ۲برادر زندانی در زندان ارومیه

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، بامداد سه‌شنبه ۸آبان‌ماه ۱۴۰۳، حکم قطع عضو ۲زندانی در زندان ارومیه اجرایی شد.  حکم قطع عضو ۲برادر زندانی به ا...