همسر عثمان مامه نیز توسط این ماموران مورد اصابت قرار گرفت که در حال حاضر بیش از ۵۰ ساچمه در سر وی میباشد. کادر درمان گفتهاند در صورت اقدام به خروج ساچمهها احتمال فلج شدن وی میرود.
عثمان مامه روز ۲۷آبان ۱۴۰۱ در خیابان سالمندان بوکان توسط نیروهای امنیتی مورد اصابت گلوله قرار گرفته و بازداشت شد. پس از گذشت ۹ماه از سرنوشت وی اطلاع در دست نیست. خانواده وی به تمامی مراکز امنیتی و قضایی و سپاه پاسداران در شهر بوکان و شهرهای دیگر استان آذربایجان شرقی مراجعه کرده اما هیچ پاسخی از آنها دریافت نکردهاند.
احتمال قتل عثمان مامه توسط نیروهای امنیتی
ماموران امنیتی پسر عثمان مامه را تهدیدکرده و به وی گفتهاند، حق مصاحبه با رسانهها و پیگیری سرنوشت پدرش را ندارد. این خانواده با توجه به عدم پاسخگویی مراجع امنیتی و نبود هیچ خبر و یا تماس تلفنی از طرف عثمان احتمال میدهند، وی در زیر شکنجه به قتل رسیده است. عدم پاسخگویی این مراجع به خانواده عثمان نیز تنها به منظور شکنجه روانی آنها میباشد.
عثمان مامه ۵۵ساله متاهل است و پیش از بازداشت در اقلیم کردستان عراق به دریک مرغداری مشغول به کار بود.
تشدید سرکوب و ناپدیدسازی قهری
سازمان عفو بینالمللی در فروردین ماه ۱۴۰۲ در گزارشی به تشدید سرکوب و خشونت علیه اقلیتهای مذهبی و قومی پرداخته بود. این سازمان اعلام کرده بود، نیروهای امنیتی به فرمان سران حکومت به ناپدیدسازیهای قهری و شکنجه سازمانیافته برعلیه معترضین و مخالفان حکومت ادامه میدهند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر